Kevin vann

Kollade Idol igår. Eller i alla fall halva… Efter nyheterna dog kanal fyra här hemma. Vet inte vad som hände men den där rutan om att vi inte kan se den kanalen kom upp. Alla andra kanaler funkade men inte den. Typiskt. Så jag gick och lade mig istället, såg i morse att det var Kevin som tog hem det. Jag tycker att han är en värdig vinnare, han har en helt annan scenvana än Alice, inte så kontigt kanske eftersom han har varit med i Maltas melodifestival 2 gånger! Men Alice har verkligen utvecklats under programmets gång. Dessutom sjöng Alice vinnarlåten bättre än Kevin, det gjorde hon. Men Kevin har varit en självklar vinnare från start. That’s it.

Vi laddade här igår med varma mackor och Nicklas hade köpt hem någon cider som han drack på julbordet förra veckan. Någon juledition med glitter i. ”Den är så god” har han tjatat om hela veckan. Men jag tycker då inte att den var någon höjdare. Smakade nästan som Smirnoff Ice, blä! Jag tog en Singha istället. Drömde mig tillbaka till Thailand. Jag tror faktiskt inte att Nicklas var så förtjust i sin cider heller för mer än halva innehållet i flaskan var kvar när han somnade igår. Jag tror mest det var för glittret han villa ha hem dem 😉

Nähe, nu måste jag in i duschen för vi ska åka till Gvd en runda och sen svänger vi nog förbi Nicklas föräldrar så Fia får busa lite med Kajsa.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Kevin vann”

  1. ja jag håller med dig totalt. trångsynthet beror det på tror jag. jag har absolut ingenting emot bögar och lesbiska… tycker det är bra att så många kändisar har kommit ut ur garderoben så att säga! ha det bra!!!

Kommentarer inaktiverade.