Först bra, sen dålig start

I morse blev jag jätteglad när jag kom in på dass och såg att Nicklas hade gått upp mitt i natten och tömt tvättmaskinen. Jag drog igång en tvätt sent igår men orkade inte hålla mig vaken. Klarar inte av att ha tvätt liggande en massa timmar i maskinen efter att den är klar. Då börjar kläderna lukta illa och så, blä! Bad Nicklas plocka ur den innan han somnade men trodde faktiskt inte att han skulle komma ihåg det. Men det gjorde han! Så dagen började bra…först.
När Nicklas är på väg in i duschen hör jag ett kras. Skit. Han hade lyckats välta ner mitt senaste inköp i parfymväg. Fan! Den som luktade så gott. Kunde han inte hävt ner den med den oranga korken istället, den luktar ju lite sådär halvskumt. Men nähe då, den med blå kork fick sätta livet till istället. Piss! Jag blev skitförbannad. Sen blir det ju inte bättre av att han bara står där och glor som ett fån. Herregud varför kan killar aldrig ta tag i saker och ting. Pang bom, sådär bara. Direkt! Vad finns det att fundera över liksom? Jag fattar la att han inte hävde ner den med flit. Men kan ändå inte låta bli att bli irriterad. Ungefär som han blev när jag råkade häva ner hans rakapparat så att den gick i miljoner bitar…
Jaja, då är det väl jämnt nu då.  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Först bra, sen dålig start”

Kommentarer inaktiverade.