Fick en tidning för ett tag sedan

För någon vecka sedan fick jag en tidning, Familjeliv hette den. För er som inte har koll finns det en sajt på nätet med samma namn och om man var medlem för fick man deras nya tidning. Det var ok. Inte superintressant för en människa som jag som inte tycker att barn är det mest underbara i hela världen. Men lite hade de nog minsann tänk på oss, tja, barnhatare låter ju lite väl starkt men ok, vi kör på det. De barnhatare som ”råkade” få tidningen kunde nämligen glädjas över att de hade skickat med en desinficerande våtservett från DAX. De där barnälskande människorna måste har vänt och vridit på den där servetten och inte riktigt förstått syftet, men vi andra, vi förstod. Det hela är egentligen mycket logiskt. Barn är smutsigt, barn har baciller, barn tvättar inte händerna efter dass, barn äter saker som de hittar på marken osv. Med andra ord måste vi som vistas kring barn (dvs majoriteten av tidningens läsare) ha en desinficerande våtservett. Det säger ju sig självt! Bra jobbat Familjeliv, fortsätt så.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.