Ett skämt eller?

Slötittade på programmet Cops på kanal 6. Jag börjar allvarligt fundera på om det hela är ett enda stort skådespeleri. Dagens avsnitt har bland annat handlat om tre st poliser som åker ut till en husvagnsområde (ni vet sånt där bostadsområde bestående av enbart husvagnar och villavagnar). Dessa tre poliser är ditsända för att lösa ett bråk mellan två, håll i er nu, 8-åringar. Yes, två små flickor på 8 år har bråkat och föräldrarna till den ena ringde då polisen. Nu låg det tydligen gammalt groll mellan föräldrarna till de båda flickorna och gnagde men ändå! Polisen blev alltså ditkallad för att lösa smågnabb mellan två barn!
Nästa uppdrag innebar att två poliser blev sända till ett hus där mamman har ringt till polisen för att hennes lilla son (ca7år) har låst in sig i huset och vägrar släppa in mamman. Ungjäveln rusar runt till fönstren och skrattar åt polisens försök att få honom att öppna. Mamman verkar mest tycka att det hela är roligt. Till slut slår polisen in fönstret på en dörr och kommer in. Pojken springer och gömmer sig, naturligtvis. Men de tuffa poliserna drar fram honom från gömstället där under sängen och förklarar för den störtlipande ungjäveln att man inte får låsa ute sin mamma. Mamman som för övrigt mest tjatar om att de måste ge mat till valparna de har i en bur.
Sinnesjukt säger jag bara! Polisen i USA måste ha en jäkla massa dötid eftersom de hinner åka på sådana här uppdrag…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.