Bolaget i konkurs

Glömde ju berätta innan. När vi var i Marianas butik igår och kollade runt började hon prata om något företag som gått i konkurs. Då visade det sig att Bolaget har gått i konkurs! Jag blev så jäkla förvånad. Förr beställde vi mycket grejer från dem på gjuteriet. Deras kataloger var en höjdpunkt att kolla igenom. De hade en skitsnygg monter på Fomex nu i höstas som jag stod och beundrade. Känns lite konstigt att just de har gått i konkurs. Och trist. Men det är ju hårda tider nu. 

Nu ska jag kolla på Ensam mamma söker. Jag tror att Anette väljer Richard, Johanna väljer Alexander, Nina väljer Peter. Fast egentligen så har jag alldeles för dålig koll för att gissa. Har knappt sätt programmen denna säsongen, men Anettes val känns ändå ganska säkert. De är ju tokkära de där två!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.