Bra helg

Vilken bra helg det blev tillslut! Igår var vi på bio och käkade ute och idag bjöd mamma och Thomas hem oss på mat. Kan det bli annat än en bra helg när man slipper fixa käket själv!? 😉
Bion var bra, såg Rallybrudar. Sån där typiskt svensk feel-goodfilm. När vi skulle gå och käka sen kom det upp att jag aldrig har varit på Lilla Fridolfs och Mariana var i chocktillstånd och skulle råda bot på detta :mrgreen: Tyvärr hade vi inte bokat bord och de hade fullt hela kvällen. Men då kom det fram att jag heller inte har käkat på Pio Pio och det var nog minsann lika illa det så Pio fick det bli!
Va fasen, när jag och Nicklas åker till H-stad blir det antingen Gastons eller (vanligtvis) Donken. Sistnämnda är ju smidigt iofs men ganska långt ifrån mysigt 😉
Maten var iaf super! Jag tog fläskfilé med gratäng och de andra tog planka. Mmmmm…..
Vi satt och tjötade och käkade en bra stund och sedan gick vi till Marianas butik och lämnade av lite grejer. Hon hade fått in teet igen!!! Jag får svänga förbi någon dag efter skolan och kolla in dem närmare. Såg att Cowboyteet fanns. Mycket gott! Måste byta ut några av Koziolplattorna på verandan också. Vill ha röda tror jag. Fint till jul. Var visst inte så många mönster som fanns i rött, lite synd. Jag är ju så velig. Stackars Carro var med sist när jag skulle välja plattor, tog tiiiiiid.
I vilket fall så var vi inte hemma förren vid halv 1. Jag trodde inte att klockan var så mycket. Stackars mamma och Thomas som fick ha Fia. Men det hade nog gått bra. De låg och sov alla tre när vi hämtade upp henne på väg hem.

I morse ringde som sagt mamma och bjöd oss på middag. Söndagsstek! Vi gick en rund efter maten men det var mindre trevligt, bara kallt, kallt och kallt. Jag är inte gjord för den här kylan. Har fötts i fel land!

Nu måste jag läsa igenom den där uppsatsen som ska mailas in igen. Den är skit, tror jag. Om jag har fattat uppgiften fel så är den skit men annars så är den bra 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Bra helg”

  1. Den fläskfilén är jättegod!!!!!!!!!!!!!!! Är den med en halv grillad vitlök till?

  2. Den är underbar! Nu blev jag sugen på den maten! När jag åt det sist (i somras) var potatisgratängen slut! Det kändes himla jobbigt. Men jag fick några andra potatis, men tyvärr var det inte riktigt lika gott.

Kommentarer inaktiverade.