Jobbig natt

Fy fasen va jag är trött på den här nacken nu! Hela veckan har den krånglat. Känns konstigt på nätterna, jag vaknar och har ont, spänner liksom i nacken. Men jag har ju trots allt suttit en hel del och skrivit denna veckan. Har ju ingen vidare bra ställning på kroppen när jag sitter i köket med den bärbara och skriver så det kanske inte är så konstigt egentligen.

Såg att Anna åkte ur Idol igår. Synd. Hon är bra, men å andra sidan är ju alla som är kvar nu bra. Johan är kanske inte super men han är bra på sitt sätt. Men Anna lär det väl gå bra för ändå. Hennes röst är fan unik. Gillade dock inte att hon lade till med det där darrandet på rösten när hon sjöng ”Over the rainbow”. Det sabbade lite tycker jag.

Ikväll ska vi ut och käka och gå på bio med Lenny och Mariana. Kul att hitta på något annat än att sitta hemma och glo på tv! Lite lustigt, jag sa till Nicklas i morse att vi kanske skulle åka förbi dem en sväng i eftermiddag. Var ett tag sedan vi träffades. En timme senare sms:ar de och undrar om vi vill hänga med på bio. Med tanke på hur sällan vi träffas är det lite lustigt att vi tänkte på det samma dag.

Pratade med Carro i telefon igår och fick en utskällning för att jag har glömt att berätta en sak. Tänkte att jag droppar hennes beteende här på bloggen så alla får veta hur elak hon är mot mig den där Carolin 😉 :mrgreen: 

Nähe, nu ska jag ta och gå en runda med Fia-fis. Usch jag gjorde en skittaskig sak mot henne igår. Pratade i telefon (med Carro som sagt) och skulle släppa ut Fia. Satte på henne halsband och kopplade henne till linan men glömde ju fan att ta av löptrosorna! Stackars hund! Hon var ju jättekissig och hann kissa i trosorna. Vilken dålig matte jag är! Fick bada av henne och tvätta trosorna. Tur att jag hade ett par till. Har köpt barntrosor i mycket liten storlek, passar henne perfekt. Sitter mycket mjukare än de där klassiska löptrosorna med gummiband. Bara det bästa till min Fis ;-)  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Jobbig natt”

  1. Nu tror inte jag att alla tycker jag e så hemsk, jag menar jag e ju jättesnäll! Bara det att man får INTE glömma o berätta va som helst..!!! Så nu hoppas jag du kommer ihåg o berätta direkt nästa gång, annars ring på mobilen o säg det direkt!:) Mycket viktigt! Jag tror iofs att jag har en sak o berätta.. lr lite o analysera… lr nä konstaterande… Tar det imon. Puss

  2. Nja, inte jättemycket. Men nog så viktig!! Jag kan berätta varför sen.. Sen hade hon en sak till o berätta o den va iofs varken intressant lr viktig, men ändå…

  3. Va!? Berättade jag två saker? Hmm… Va handlade nr 2 om då? Hmm… Det får jag la fundera på en stund 😉

Kommentarer inaktiverade.