Jag klarade den

Jag fick VG på arbetsrättstentan. Gött! Fick 39 poäng. Vet ej vad poänggränserna gick men det var bara två i klassen som hade 40 poäng och sedan var vi tre st som hade 39. De använde något annorlunda poängsystem, med avdrag och vad det nu var, som jag inte riktigt hajade men det förstår man kanske när man har tentan i handen. Ser fram emot att se vad jag hade för fel. Det måste vara första gången jag känner så… Tycker om sånt där problemlösningsaktigt där man kan relatera till verkligheten och det finns ett korrekt svar, inga flumsvar.

Var en sväng och fikade hos Linda i förmiddags. Trevligt att träffa folk. Jag är lite dålig på sånt, men när jag väl får tummen ur så är det ju faktiskt trevligt att lämna hemmet och vara social en stund ;-) 

Var på ICA och hämtade ut den där kokboken som nu äntligen hade kommit. Har inte hunnit kika i den än dock. Poppis blev den i alla fall, tog slut direkt på ICA så de fick trycka upp fler ex.

Beställde tid för färgning och slingning hos frissan också. Inte min vanliga frissa dock. Lite dåligt samvete ger det en allt! Men fick rabatt på en behandling hos den här nyöppnade och dessutom så har jag mycket svårt att tro att min vanliga frissa har några tomma tider innan jul. Hon är så jäkla poppis! Man får vara ute i mycket god tid om man vill ha en speciell klipptid hos henne.
Jag tror att jag ska färga mycket mörkt och lägga i rödaktiga slinger men har inte bestämt mig än. Tänker säga till frissan att hon får fria händer! Eller inte… Då kanske man kommer ut blonderad liksom! Whaaaaa!!! Hehe, fast jag sa det, när jag bokade sa jag att ingen blondering skulle få ske! Lika bra att göra det klar för dem från början :mrgreen:

Nu behöver jag både skriva klart uppsatsen och dammsuga. Pest eller Kolera…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.