Tjejkväll

Igår kväll var det tjejkväll på en av restaurangerna här i samhället, Edwins. En frisörsalong och smyckes/smink butiken hade modevisning och det bjöds på tacobuffé.

Vi samlades hos Linda en stund innan för att ”snacka ihop oss” och käka chips 😉
När vi kom in till stället var det fullt. Mycket fullt. Vartenda stol och bord var upptaget av tjejer. Vi som hade förköp kände oss lite besvikna, skulle vi behöva stå liksom? Det var fler än vi som inte fick plats. Jag blev irriterad och vi började diskutera om vi skulle gå därifrån. Men så snackade jag lite med restaurangägaren och han skickade iväg sin personal för att leta stolar. Tog bara några minuter sen hade alla sittplats. Vi hittade ett litet bord i ett hörn och lyckades mysa ner oss. Jag är jätteglad att de fick fram stolar för det blev en trevlig kväll! Modellerna var så fina så och maten var goooood!

Jag pillade lite på en av modellernas hår, var upptuperat och akåtkammat. Men herregud var lite sprey det kändes som om det var i. Hur tusan får de håret att stanna så utan ett halvkilo hårsprey!? En annan använder ju upp en flaska i veckan ungefär 😉

Hår ja, usch. Jag har klipptid i mitten av december. Fattar inte hur jag ska kunna stå ut så länge! Men man vill ju gärna vara fin i huvudet över jul så därför sköt jag på det några veckor. Hade fasen behövt klippa mig nu. Är 6 veckor sedan sist. När jag hade långt hår kunde man lätt vänta i 10 veckor mellan gångerna, men nu är det är kort måste man klippa oftare. Det kommer bli 3 lååånga veckor fram till nästa besök är bokat hos frissan.
Vi fick förresten erbjudande av frisören. Jag ska beställa tid för färgning tänkte jag. Är så trött på tråkigt mörkbrunt. Hade ju alltid svart med röda slingor förr. Trivdes bra i det, blir lite mer liv i håret. Kanske skulle satsa på det igen? Blondera kommer jag INTE att göra iaf. Hade inte sett klokt ut.

Gick in på HM nu i morse för att kolla in den där nya kollektionen. Ha! Allt var slutsålt! Som vanligt när de släpper de där kollektionerna… Det är lite trist eftersom många av de som handlar inte menar behålla kläderna själv. De säljer dem vidare dyrt på Tradera istället. Iofs var det inte så mycket som tilltalade mig, någon kjol var fin och en klänning men jag gillar inte alls den där snedsydda ihoplappade stilen. Inte snyggt, mest konstigt liksom. 

I eftermiddag är det jobb som gäller. Chefen sa att de har fått in supermycket nytt. Spännande! Men farligt, kan bli dyrt, lika bra att lämna plånboken hemma 😉

 


Jag och Cina på tjejkväll

  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Tjejkväll”

  1. Ja, det var trevligt. Man får ju passa på när det väl händer nåt här i samhället. Nej då, Carro var med på ett hörn också 😉 Även Linda.

Kommentarer inaktiverade.