Gungstolsägare!

Jag har köpt en gungstol!
Nicklas hade lämnat ett meddelande på min mobil idag när jag var i skolan. Jag blev alldeles salig när jag lyssnade av det! Var det sant!? Ha påstod sig ha sett en gungstol i ett skylfönster i Gvd. Han trodde den skulle passa mig.
Länge har jag letat efter en snygg, lagom sliten omålad gungstol. Omöjligt att få tag på! Antingen är de målade eller så faller de isär.
Jag vågade inte ha för höga förväntningar. Nicklas har koll, men inte så bra koll 😉 Men det hade han idag! Den var perfekt. Lagom sliten, stabil och rubust och inte överdrivet stor. Jag slog till direkt. Hemkörning erbjöd de dessutom. Vilken service!
Nu står min fina gungstol här. Egentligen finns det verkligen inte plats. Med stor betoning på verkligen inte. Men ni vet, finns det hjärterum så finns det sjärterum :mrgreen:

gungstol3.jpg   gungstol2.jpg   gungstol1.jpg

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Gungstolsägare!”

  1. Jag har fått min farmor och farfars gamla gungstol, ser nästan ut som den du har fast min är lite äldre. Men just nu står den nere i källaren, men de är sköna att sitta=)

  2. Den va riktigt riktigt fin!! Härligt me gungstol, vill jag me ha… Va kostade den? Inte dåligt me hemkörning…..

Kommentarer inaktiverade.