Avlider

Jag dör om vi inte åker till Thailand i år! Jag dööööööör!
Kan någon be Expressen och Aftonbladet att sluta skriva om Phuket! Sluta upp med dessa dumheter! Förstår ni inte att vi som inte ska åka dit döööööör!

Ända sedan februari (förra resan) har jag känt mig nöjd med beslutet om att inte åka. Va fan, det kan la va gött att vara hemma en hel jul eller att slippa ta ledigt från skolan (=krångel). Vi har ju varit på Phuket tre gånger liksom, nu får det vara nog.
Men nej, det får inte vara nog! Det är inte nöjda miner här längre. Jag är onöjd. Nicklas gör inte saken bättre, det är ett jäkla tjat om flygstolar hit och dit. Han trånar lika mycket som jag. Fast vi försäker ändå låtsas som om vi egentligen inte vill. ”Ähh”, säger jag när han nämner flygstolar, ”vi kan väl ta det lugnt i år, längta lite du vet”. Sedan byter vi. ”Ähh”, säger Nicklas när jag börjar tjata om sol och taxfree, ”tänk vad mycket annat roligt vi kan göra för de pengarna”.
Men vi ljuger båda två. Att ta det lugnt är ju att åka till Thailand! Vi har ju för fan längtat sedan februari, nog nu! Och vad tusan skulle vi hitta på för de pengarna som är bättre än att sola, bada och shoppa taxfree!?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Avlider”

  1. Jag fick något papper med från jobbet sist. Om miljön och så, jag fattade inte riktigt (kanske inte så förvånande ;-)) Där stod iaf något om att en människa som går 4 meter om dagen istället för att åka bil (eller något sådant) har kompenserat energi för tillverkningen av en stekpanna. Om jag då, väl i Thailand, går jävligt mycket istället för att åka bil (eftersom den står hemma i Sverige) och ni gör en jävla massa stekpannor under samma period (teamwork) borde jag ju ha kompenserat för de utsläpp som skett under flygningen. Typ. Eller hmm, hur blev det nu. Ja, som sagt, jag förstod aldrig riktigt det där pappret alltså :mrgreen:

  2. Jo du förstod pappret om att man kompenserar en stekpanna och libslängden på pannan är 25år och du går 4meter/dag.

    Men du får gå långt om du skall kompensera utsläppen från flygresan:D bara börja nu lite innan så har du en ”gå-buffert” 😉

Kommentarer inaktiverade.