Nu dör jag

Satt och snackade med Carro i telefon och tänkte ta mig ett glas juice. Man blir ju så torr i halsen av allt kacklande. Öppnade mitt juicepaket, ICAs 2l apelsinjuice, som jag köpte i fredags. Luktade lite skumt men jag tänkte inte mer på det, snackade ju som sagt i telefon. Tog två klunkar och höll på att dö. Blääää vad det smakade! Smakade spya och sved i hela munnen. Stack konstigt på tungan. Vad var det!? Inte apelsinjuice i alla fall. Kollade datumet. Går ut den 14/6 2009. Lukatade igen, luktade nästa lite ruttet ägg. Fy satan så snuskigt äckligt! Började bli lite orolig att jag kommer dö en ond död i matförgiftning men har nu övertygats av både Carro och mormor (yes, jag ringde henne direkt efter samtalet med Carro) och de påstår att jag kommer överleva. Mormor ville att jag skulle hälla juicen genom en sil för att se om det ligger något i paketet. Aldrig i livet! Vill inte veta om det ligger något där i! Var ju inte så länge sedan någon hittade en död mus i ett juicepaket… Kanske skulle morfar komma förbi här senare och hämta paketet så kan mormor undersöka.

Nä, det är det jag alltid har sagt, man ska inte hålla på att dricka sådana där nyttiga fruktjuicer, läsk är det som gäller hädanefter. Hederligt framställd Coca Cola, det kan man lita på 😉

PS. Om jag dör nu får ni inte servera apelsinjuice från ICA på begravningen! Enbart Coca Cola och julmust från Apotekarnes. DS.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Nu dör jag”

  1. Usch det har hänt mig med och bäst före hade inte ens gått ut. mådde illa resten av dagen. Den hade jäst av nån anledning…

Kommentarer inaktiverade.