Borde varit död nu?

Om det ligger en död mus i det där juicepaketet borde jag väl har varit död vid det här laget va? Eller åtminstone börjat kräkas?

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Borde varit död nu?”

  1. Jag blev matförgiftad av en halv köttebulle en gång från ett julbord. Åt halva å tyckte den smakade skumt och sen tittade jag på den andra halvan och den var alldeles mjuk och röd innuti. ca åtta timmar senare fick jag såå ont i magen och fick vara på toan hela natten. De var inge roligt. Tänk vad en halv köttbulle kan ställa till de=) De borde kännas på paketet om de ligger nåt i din juice=)

  2. Josse, du kommer inte dö!! Jag lovar! Men tycker däremot att du borde sila den som mormor sa… Hade varit kul o veta om det finns nåt i. Men även om så e fallet, kommer du inte dö.

  3. Det var inget i paketet. Tack och lov. Dålig apelsin trodde mormor. Jäst. Usch och blä! Men jag lever, jag LEVEEEER! 😉

  4. Du e fan söt!! Älskar dig! Hade inte låtit nån apelsinjuice ta död på dig bara så där…. Puss

Kommentarer inaktiverade.