Undersökning

Ringde en snubbe från ett sånt där undersökningsföretag. Jag är dödligt förtjust i att svara på sånt. Får känslan av att göra något betydande, hjälper männskligheten med mina svar 😉 Är naturligtvis medlem i en massa sådana där undersökningsföretag på nätet men det är något speciellt när de ringer, man blir extra utvald.
Dock blev jag mycket besviken idag. Undersökningen handlade om bostadsrätter. Hmmm. Jag som knappt vet vad det är! Har aldrig ägnat en tanke åt denna sortens boende. Jag har nog aldrig sagt ”jag vet inte” så många gånger på så kort tid som under det samtalet. Jag kunde vid vissa tillfällen ana att snubben jag talade med t.o.m. fnissade en aning! Men jag klandrar honom inte, jag måste utan tvekan vara den människan i världen som kan minst om bostadsrätter. Men jag tror minsann att jag lyckades sätta dit’na på slutet av samtalet. ”Hur bor du?” frågade han. ”Villaaaaaa” svarade jag och försökte låta lite sådär lidingö-snorkig. ”Är du och dina föräldrar födda i Sverige?” frågade han. ”Inte pappa”, svarade jag och hade en tyst paus för att han skulle få grunna lite på det. Sug på den du!
Det fanns ju liksom ingen anledning för mig att avslöja att jag bor i ett halvfärdigt pygméhus och att min pappa inte kommer från något exotisk land utan från lilla Danmark. Det fanns ingen anledning, han frågade ju inte!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.