Har ju glömt att berätta

Hände något mycket lustigt (pinsamt) när tjejerna var här i fredagskväll. Jag skickade iväg Nicklas för att hämta smörgåstårtan. Efter en stund ringer han, ”Duuu vilket ställe hade du beställt den där tårtan från egentligen?”. Åhh nej.
Vi har två mataffärer här i lilla samhället som gör smörgåstårtor. Jag brukar vanligtvis beställa från nr1 men valde den här gången att testa nr2:s. Jag trodde naturligtvis att Nicklas förståd detta när vi i torsdags hade en konversation om det annorlunda valet. Jag sa saker, han svarade, han kom med motfrågor. Men tydleign är inte det en garanti för att han verkligen förstår. Man måste ha det i åtanke annars går det som det går. I det här fallet gick det käpprätt åt -. Nicklas hade stövlat in på nr1, blivit mycket upprörd när det framkom att de inte hade någon smörgåstårta till mig, kommit på mitt i alltihopa att jag nog nämnt något om nr2 vid något tillfälle och då lämnat 1:an i ”låtsas irritation” för att inte förlora ansiktet. Sen ringde han till mig.
Behöver jag nämna att vi aldrig mer kommer att våga gå in på 1:an igen! :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Har ju glömt att berätta”

Kommentarer inaktiverade.