Jag är lite störd

Jag är en sådan där människa som kolla upp allt. Snokar, kan man kalla det. Om det parkera en bil i närheten av mitt hus kan ni ge er fasen på att jag kollar reg.nr mot ägarregistret, kollar namnet i Google och diverse sökmotorer. Det hela brukar sluta med att jag vet skrämmande mycket om personen som har råkat parkera sin bil utanför mitt hus. Inte för att stoltsera, men jag är bra på att snoka, jävligt bra. Det hela är så enkelt idag, 1% jobb ger 100% information. 
Idag parkerade en grön vanlig bil härutanför, en kille stiger ur och fotar åkern ovanför vårt hus. Han kör fram sin bil en bit och fotar sedan lite till. Hmm. Jag kollade upp, of course.
Jag vet nu vem han är, vilken bil han kör privat, var han jobbar och vad som har varit hans senaste uppgift på arbetsbordet. Och jag gillar inte vad jag ser. Om syftet med hans fotografering har med hans jobb att göra så gör det mig aningen pissed.
Nå, ska jag nu ringa den här killens arbetsgivare och kolla om syftet har med hans jobb att göra eller ska jag bara släppa allt, intala mig att det är fel kille jag har snokat upp och därmed inget att bli pissed off över?
Hmmm, jag får nog fundera en stund.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Jag är lite störd”

  1. Haha känner igen mig. =) Brukar med kolla upp en del bilar och personer, är man inte nyfiken får man ju inget veta=)

Kommentarer inaktiverade.