Mitt i veckan

Nu är även kalas nr 3 avklarat. I lördags kom mamma-familjen hit. Jag hade lagat mat (hör och häpna), som var ätbar till råga på allt! :mrgreen: Får nog bli en repris, dvs samma maträtt, på söndag när pappa-familjen kommer hit. jag har ju vanan inne nu liksom 😉
Fick så fina grejer av mamma-familjen! Kvällens bästa var att öppna kortet från mamma och Thomas där följande text stod, ”Du får en ettårsprenumeration på tidningen Tara”. Hmm, eftersom det var jag som hjälpte mamma att fixa den där prenumerationen kanske man inte ska ha som krav att hon vet om vilken tidning det är som hon har gett bort. Tidningen Tove är i alla fall den som jag får hem i brevlådan och jag är mycket nöjd med det 😉

tove.jpg  knackebox.jpg Av mamma och Thomas fick jag då alltså en prenumeration på Tove. Har haft den tidningen på halvårs prenumeration som gick ut nu så det passade ju bra att önska sig den i födelsedagspresent. Fick också den snyggaste av alla snygga knäckebrödsförvaringar ”Knäckeboxen” från Cult Design!

nytt-pa-banken.jpg  Fixade och trixade lite i köket och nu äntligen tycker jag mig ha hittat en bra placering på mina nya grejer. Brödboxen och knäckeboxen fick sig en egen hörna. Synd bara på det där uttaget bakom, stör mig lite. Men hade ju kaffebryggaren där innan.

boda-nova-skal.jpg  Av brorsan och hans tjej fick jag en snyggve-skål från Boda Nova. Fast jag var ganska väl medveten om att jag skulle få den eftersom han har ringt 500 ggr för att dubbelkolla färg, mönster osv. 😆 Han är så väluppfostrad lilla brorsan.

 halloween-blomma.jpg Av mormor och morfar fick jag en present redan den dagen jag fyllde eftersom hon passade Fia då. Jag fick en Halloween utsmyckning i en häftig vas och ekonomiskt bidrag 😉 Sistnämnda fick jag även av min morbror, hans fru och kusin Saga.

Tack så mycket allihopa för de fina presenterna och den trevliga kvällen!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.