Nr 2 avklarad

Igår kväll var tjejerna här och därmed är kalas nr 2 avklarat. Hälften gjort 😉
Var mycket trevligt! Skitsnack, fnitter och smörgåstårta :mrgreen:

Jag fick så fina presenter!

bakbok.jpg   bakformar.jpg  Av Martina fick jag Leila Lindholms bakbok med massa smarriga recept och supersöta kakformar. Shit, känner nu lite press inför nästa symöte… 😉 Leila har många lite enklare recept men med en extra knorr som göra att de känns lyxigare än vad de är tycker jag. Perfekt för en sån som mig! Och med de där formarna känns la vilken misslyckad kaka som helst lyxig 😉
 
tights-leggings.jpg  Av Cina fick jag ett par röda tights och ett par röd-rutiga leggings. Har varit på jakt efter röda tights ett tag men bara hittat leggings så det var super! Perfekt till julafton! Fast de där leggingsen var ju också väldigt coola, och röda, så det skulle jag ju också kunna ha på julafton…. hmmm. Jaja, jag har ju lite tid på mig att fundera 🙄

brodbox.jpg  En superfin brödbox (eller vad heter det egentligen?) av märket Herstal fick jag av Linda och Carro. Jag har tänkt köpa en sån länge men det är väl en sådan typisk grej som aldrig blir av att man köper. Om ni tycker kortet är jäkligt fint så beror det på att jag fotade kartiongen :mrgreen: Blev sånt blänk med min kamera så jag fick inte till det. Men den är lika snygg i verkligheten!

Tack så mycket tjejer!

Nus ka jag baka en kladdkaka och skala potatis inför ikväll, kalas nr 3.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Nr 2 avklarad”

  1. Åh lelias bok är jättebra. har två av hennes böcker. ska leta upp ett recept jag kan bjuda min släkt på när jag fyller år…

Kommentarer inaktiverade.