Om igår fast idag

Jag orkade inte skriva igår kväll. Var helt utpumpad efter tentan. Tror att man sitter och spänner sig både innan och under tentan och därför blir det en sådan urladdning när allt är över.
Tentan gick nog bra, hoppas jag. Svarade på alla frågor, var bara 6 ;-), men vet ju inte om jag svarade rätt. Tog i alla fall de 5 timmar vi hade på oss. Gick en kvart innan vi var tvugna att sluta. Då satt det fortfarande kvar tre från klassen och skrev. Lider med dem. Jag brukar alltid försöka vara någorlunda klar i alla fall en halvtimme innan slut så att man kan spendera den sista tiden med att bara läsa igenom. Blir så vansinnigt stressad av att höra vakterna ropa upp hur många minuter det är kvar! Omöjligt att svara på frågor då! var ganska hungrig när jag kom ut vid 2 så det blev till att käka hämtmat när jag kom hem till Sms. Ville haft kinamat men de hade stängt så det fick bli pizza. Slibbig, fet, slaskig pizza. Mmmmm :mrgreen: Och julmust till den, of course!

Fick mig en överraskning när jag öppnade postlådan igår. Där låg ett kort och ett paket! Jag tänkte redan innan jag hade sett vem det var från att det måste vara Linda som varit i farten. En typisk Lindagrej 😉 Jag hade rätt, öppnade paketet, där låg en lapp och , hör och häpna, en nybakad kanelbulle! Jag är ju så svag för kanelbullar! Blev en perfekt efterrätt till mig slibbiga pizza! Tack så mycket Linda!!!

kort.jpg   lapp.jpg   bulle.jpg

När Nicklas kom hem hade han med sig kanelbullar han också, han hade dock inte bakat dem själv utan de var från Göstas. Men vid det laget var jag sååå mätt att det var omöjligt att trycka ner en bulle till. Men Nicklas kunde ju smaska på. Tror att det finns en över till mig idag i alla fall 😉

Igår kväll började vi titta på Sex and the city boxen. Shit va unga de var när det begav sig! Jag såg ju aldrig de första säsongerna med någon reda så mycket är nytt. Känns också som om de har ändrat lite stil på serien under dess gång. Både vad gäller själva upplägget av serien och karaktärernas egenskaper. men det är ju kanske inte så konstigt mellan seriens start och filmen som kom nu i år är det 10 år!

Ikväll kommer tjejerna hit. Jag var lite lat och beställde smörgåstårta häromdagen… Skulle ha fixat käk själva men va fan, smörgåstårta är ju jäkligt gott alltså :mrgreen:
Men i morgon kommer mamma-familjen och då ska jag laga mat. Håll tummarna för att det blir ätbart!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.