Ny vecka

Vilket ös det har varit den senaste tiden! Hinner inte blogga! :mrgreen:

I fredags jobbade jag eftermiddag i butiken. Var ganska mycket folk. De vill handla julprylar minsann. Jag tror att julklappsruschen är igång nu. Fanns en massa gjutjärnsprylar att plocka in så jag ägnade tiden med att göra det och stå i kassan. Nicklas dök in strax innan stängningsdags för vi skulle, ihop med pappa och Helena, åka till Peter. Han har fyllt 30 så vi tänkte överraska honom med några söta fiskar till akvariet. Två guldfiskar och en slammis fick han. Verkar dock som om guldisarna är lite mobbade. Jag hoppas att Peter lyckas styra upp det hela 😉

I lördags jobbade jag. Lyckades dra igång larmet på morgonen när jag kom. inte bra! Klantmaja… Men fick stopp på det tillslut (innan kunderna kom, puh) och tror att jag har en förklaring till varför det drog igång. Fortsatte med mitt gjutjärnsbärande till stängningsdags. Fattar inte varför jag inte har större biceps efter allt bärande! Fattar dock varför jag har ont i ryggen och fötterna 😉
Hade lugnt den sista halvtimmen så jag kunde stänga i tid. Gött!
Åkte direkt till Göstas och hämtade en banantårta. Mums. På kvällen kom nämligen Nicklas familj hit för att fira mig. Fick bli något enkelt eftersom jag hade jobbat så vi bjöd på tacos. Blev en massa över så nu har jag käkat tacos i tre dagar. Står mig upp i halsen!
Men det var trevligt att få hem lite folk. Var också väldigt trevligt att få fina presenter!

present2.jpg Av Gunilla, Jari och Emil fick jag en årsprenumeration på tidningen Härliga Hund. Gillar den tidningen! 

present4.jpg Och en superfin sjal som Gunilla har stickat själv! Jag snackade med henne om det för ett tag sen. Hon visade sitt senaste stickprojekt, sjalen, och jag sa att en sådan måste jag också göra för alla brudar springer omkring med sjalar nu. Men nu behöver jag ju inte sticka en själv. Hon är lyhörd min svärmor 😉

present3.jpg Jag fick också filmen Sex and the city – the movie. Trodde inte att den hade släppts på dvd än men tydligen så hade den det. Vi kollade på den igår. För jäkla bra! Jag skrattade hela tiden! Måste ha den där boxen med alla säsongerna. Frossa!

present1.jpg  present5.jpg Av Nicklas systrar fick jag en blomma och en skitsnygg kort kort klänning. Passade perfekt! Kanske kunde vara något att ha på sig på julafton. Jag gillar ju att planera sånt där låååångt i förväg 😉

Igår var vi på hundutställning i Halmstad. Jag var inte alls nervös på morgonen men precis innan jag skulle in i ringen pirrade det ganska bra i magen. Ska försöka att uppdatera mer om gårdagen på Fias sida. Fia blev i alla fall BIM. Fanns visserligen bara en tik så det kanske inte var så konstigt 😉 Men mitt mål igår var inte att få en fin placering utan att visa henne bra. Eller rättare sagt bättre än Nicklas. Enligt ”vår expert” Rickard lyckades jag med detta, men han var ändå inte riktigt nöjd med min insats….
För Helge gick det bättre. Han blev BIR, visserligen heller inte så konstigt eftersom han var den enda collien. I gruppfinalen placerade han sig som reserv. Det är fasen inte illa för att vara hans första utställning! Han var jätteduktig! Ståtlig collie.

Denna veckan är det tentaplugg som gäller. På torsdag smäller det. I dubbel bemärkelse faktiskt. Har tentan då + att det är min födelsedag. Vilket jäkla sätt att fira den på då! Men det har hänt förr. Tydligen är 30 oktober en bra dag att sätta tentor på. Men jag tror att tentan kommer att gå bra. Det känns bra. Har visserligen aldrig skrivit en sådan här tenta förr. Man har med sig lagtext och ska hänvisa till den i tentan. Låter enkelt men sååå lätt är det inte att hitta rätt paragrafer. Framförallt att hitta alla rätt paragrafer.

I morse var jag hos kiropraktorn igen. Inte kul. Jag har fortfarande krångel med vänstersidan, vilket kändes när han klämde. Aj aj aj. Fick ont i axeln direkt efter att han knäckt, det har jag inte fått innan. Efter någon timme kom dessutom illamåendet, yrseln och huvudvärken som ett brev på posten. Känns som om jag står på ruta ett igen. Mådde ju inte så dåligt efter förra besöket. Fick gå och lägga mig en stund innan idag. Gick en rejäl runda med Fisen och tycker att det börjar släppa nu. Ska i alla fall tillbaka om 6 månader igen för kontroll.

Usch, har ni tänkt på vad mörkt det är ute nu? Klockan halv 6! Fast skönt att det är ljusare på morgonen.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

5 reaktioner till “Ny vecka”

  1. Peter: Tack! Fast det är ju några dagar kvar om man ska vara petig 😉 Har redan sett den filmen. Alla filmer med Will Smith är bra!

    Helena: Haha, gör så.

Kommentarer inaktiverade.