Nervös

Nu börjar jag bli nervös inför tentan i morgon. Känner mig så säker på att klara den och det är just det som gör att jag blir nervös. Tänk om jag har fattat helt fel! Tänk om det är sååå mycket mer avancerat och svårare än vad jag har trott. Så sitter jag här i godan ro och känner mig trygg i min kunskap och så kanske jag lurar mig själv!
Jag vill inte missa den här tentan. Jag får helt enkelt inte missa den. Det blir såååå krångligt om man släpar efter sig med poäng.
Jag måste åka till ICA sen och ladda med bananer och choklad. Vi får sitta mellan 9-14 nämligen. Det är lång tid och men kommer hinna bli hungrig många gånger om 😉
Får inte glömma vattenflaskan också. Vattenflaskan, vattenflaskan, vattenflaskan….
Det vore ju skittaskigt om jag missade tentan, på min födelsedag! Vilken dålig födelsedagspresent….
På tal om det så tjatar Nicklas hål i huvudet på mig om det där med födelsedagspresent. Tydligen har han idétorka 😉 Men jag vill ju inte veta vad jag ska få av honom. Överraska mig människa! :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Nervös”

Kommentarer inaktiverade.