Korkad bonde söker fru

I gårdagens avsnitt av Bonde söker fru lekte en av bönderna med döden. Finns en artikel i Aftonbladet idag om händelsen. Bonden Magnus tabbade sig rejält när han sade till sin dejt Linn att ”du var lite knubbigare än på korten”. Han säger sedan i en personlig intervju i programmet att Linn har glasögon och är lite knubbigare än vad han trott, men det gör ingenting för sånt kan man ju göra något åt.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag tror att uttrycket bonnjävel hade varit mycket passade i en sådan situation. Men snälla Linn verkar inte bry sig nämndevärt, hon tar det hela med en klackspark förstår man i artikeln. Men som tjej vill jag bara påpeka att vi låter så, vi låtsas att vi inte tar illa upp, men det gör vi! Killar med lite hyfs och brain förstår det…
Ibland är skillnaden mellan att vara ärlig och korkad inte särskilt stor.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Korkad bonde söker fru”

  1. ÄRLIGT, jag håller med, jäkla bonne! Jag skämdes IHJÄL i soffan! var tvungen att byta kanal! gah!

  2. Alltså så säger väl man inte till en tjej eller man säger inte så till någon och hon var väl inte knubbig. Jag skrattade åt de för jag tyckte de var så pinsamt=)

  3. Ja det var en dundertabbe han gjorde och han kan minsann vara bilden av en bonnjävel! USch jag hade blivit förbannad och ledsen

Kommentarer inaktiverade.