Kvällsplugg

Jag är en riktig kvällspluggare. Är mycket mer effektiv på kvällen (helst ska det vara mörkt ute) än vad jag är dagtid. När jag bodde i H-stad väntade jag nästan alltid till klockan nio på kvällen innan jag drog igång med studerandet. Bodde ju lite närmare skolan då så det var inga problem att vara uppe länge.
När jag flyttade till Sms funkade det där med kvällsplugg dåligt. Jag måste ha tyst omkring mig och klarar därför inte av att tv:n är igång, vilket Nicklas naturligtvis uppskattar kvällstid ;-) 
Men ikväll var han iväg på middag med jobbet så då var det fritt fram för mig och mitt kvällspluggande. Men nu känner jag mig färdig för idag. Är redo att sussa. Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.