Ont

Igår när jag vaknade hade jag ont i axeln och nacken på vänster sida. Inget ovanligt dock, går ju hos kiropraktorn för att åtgärda just det. Heller inte så konstigt att jag hade ont just igår eftersom jag går hundkurs med Fia på tisdagar. Hon drar något kopiöst i kopplet. Drar och gör sådan där snabba ryck framåt som man inte är beredd på. Brukar därför har ont dagen efter kurs, på onsdagar.
Men igår dabbade jag mig rejält. Satt i bilen på väg hem från H-stad och skulle vrida på huvudet för att kolla på mobilen i passagerarsätet. AJ! Stack till i nacken ner mot skulderbladet och ryggen. Gjorde ont! Försökte hitta en ställning att sitta i som det gjorde mindre ont och lyckades köra hem. Tack och lov var det bara 1 vänstersväng kvar. Kunde nämligen inte vrida huvudet åt vänster. Trafikfara…
Bestämde mig för att inte ringa kiropraktorn utan ge det lite tid utifall det skulle släppa. Försökte vara still hela kvällen och det gjorde nog susen för i morse hade jag inte alls lika ont. Mer ”vanligt” ont nu liksom.
Nicklas mamma sa att när man har varit och knäck (vilket jag var i måndags) är man lite mer känslig ett tag. Så jag antar att gå kurs med Fisen dagarna efter ett besök hos kiropraktorn inte är att föredra 😉

Jag måste få ordning på hennes koppelfasoner. Får ringa någon hundinstruktör och be om en privat konsultation eller något för jag får inte bukt på det själv. Hon drar ju inte normalt! Det är inte när hon ser något spännande eller så utan konstant hela tiden. Hon vill bara framåt och det fort! Ibland kan hon gå fint en liten stund för att plötsligt, utan vidare anledning, göra ett jätteryck framåt. Jag ska till Gvd på tisdag och köpa en sele för att testa det. Jag tror inte att det kommer fungera bättre men hoppas att jag har fel 😉

Plockade en älgloppa på Fia innan. Blä va äcklig! Och envis, höll på länge innan jag fick tag på honom. Syntes förbannat dåligt där i Fias täta päls.

Nu ska jag laga middag. Är hungrig som en gnet!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.