Söndagkväll

Jag och Fisen käkar ostbågar nu, söndagsnöjet. En till matte och en till Fisen, en till matte och en till Fisen, en till matte och en till Fisen, en halv till husse och en till Fisen, en till matte och en till Fisen… Ett jämställt hem 😉

Jag måste ta tag i stickningen i kväll. Har förummat den nu i veckan. Min fina halsduk måste ju bli klar! Helst innan jul…
Kollade på Singing Bee innan. Både jag och Nicklas satt här och sjöng. Vi var ju jättebra i jämförelse med de på tv! Inte röstmässigt då kanske men texterna kunde vi! Kanske skulle ställa upp? Annars är det Robinsson som det snackas om här hemma. Ska ju tydligen börja igen (på 4:an tror jag att det var). Jag gillade det programmet supermycket de första säsongerna! Sen ballade det ju ur, som de flesta långkörare.

Nu sitter Nicklas här och laddar. Han har sin sista vecka på jobbet nu. Spännande! Jag hoppas att han kommer trivas så att han inte kommer hem och gnäller på mig på kvällarna 😉

Nu till stickning!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.