Regn, regn, regn…

Det bara regnar och regnar hela tiden! Har en jättepöl vid bilen. Hoppas att den hinner försvinna tills i morgon när jag ska in i bilen! Ska till kiropraktorn igen. Sista gången nu, hoppas jag.

I morse fick jag ett sms från Helena, ”Åker till brukshundklubben vid 11”. Det måste vara ett skämt tänkte jag. Inte fan ska hon dit i det här vädret!? Men jo, det skulle hon. Och utställningskopplet var med. Vi har bestämt oss för att träna ihop nu innan utställningen i H-stad. Om hon och Helge trotsade regnet kunde ju inte jag och Fia var sämre! Det var bara att böka på med regnkläder och regntäcke.
T.o.m. pappa hade fått på sig regnstället och dök upp! När jag ringde Nicklas kunde ju inte han vara sämre så efter en stund kom han dit och agerade domare 😉 Dock utan regnkläder, domare har bara paraplyn förstår ni.
Jag, Fia, Helena och Helge sprang runt, runt, runt inom de 4 konerna i ösregnet. Vilka puckon, måste folk ha tänkt som åkte förbi.
Men hundmänniskor bryr sig inte om vilken väderlek det är, fick jag minsann förklarat för mig. Jag antar att de lever efter principen ”det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder”. Jag antar också att jag måste lära mig att tycka om det uttrycket… :mrgreen:

Lagade mat idag igen. Wohooo, hurra! Två dagar i rad. Det tar sig va? 😉 Blev ost och skinkfyllda kycklingfileér med potatisgratäng (från påse, of course) och nätmelon. Jag älskar nätmelon! Kan käka det som godis.

Nu ska jag ut och röja lite i hallen. Ser ut som ett bombnedslag. Blir lätt så på det här stället att allt som man inte riktigt vet vart man ska lägga hamnar i hallen. Grundtanken är att man ska gömma det under trappan men tillslut blir berget av prylar så enormt att det börjar trilla ut utanför det skymmande området under trappan. Just nu har det trillat långt. Så långt att det faktiskt är svårt att ta sig in i huset. Sånt kan ju vara lite av ett problem så det är lika bra att ta tag i det.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

11 reaktioner till “Regn, regn, regn…”

 1. missade ni årets traktorrace i Boarp? Vi hoppade över det iår pga regnade ju lite mycket innan idag.

 2. Skippade det. Kändes som sagt inte så lockande i regnet. Men jag var där förra året, blev mer engagerad i hejjandet än jag trodde var möjligt 😉

 3. Hade varit ännu trevligare o va där om det hade varit uppehåll… Fy fan va blött o va där!

 4. jag var där för 2år sedan då var det uppehåll, men inget för oss stads-bor. De får ni bönder åka på i fortsättningen=)

 5. E du stadsbo Pedda??? Då tror jag att jag har missat något…!? Tror lr e väldigt säker på att jag bor mer centralt än va du gör, o ja t.o.m Josse bor mer centralt! Ja jösses mycket ska man höra i sin dag……:)

 6. Haha okey då….men Kinnared är väl inte mer centralt än Skogsholm där jag bor heller? 🙂

 7. Jooo det e det, jag bor ju åtminstone i samhället. Du bor ju i skogen utanför Skeppshult… O jag menar, va e Skeppshult för ställe!?:)

 8. Carro! Stopp och belägg! Nu måste jag lägga mig i den här diskussionen. Skeppshult är ett samhälle! De har en egen skola, en sko- och gardinbutik, en stor fabriksbutik (där världens bästa stekpannor görs), en mack där man kan tanka OCH handla och de gör Sveriges mest kända cyklar. Tätorten Skeppshult har 361 invånare. Kinnared tätort har 297 invånare…
  Sorry babe, du bad om det 😉

  Men Peter, du är way off. Hmmm… hur ska jag uttrycka det på ett fint sätt. Skogsholm är väldigt väldigt väldigt mycket inte centralt. Det kan vara jobbigt att komma till inskit med det. Livet är hårt mot oss ibland.

  Om någon här kan titulera sig stadsbo så är det väl ändå jag. Jag säger bara: ett år i Halmstad suckers! 😉 😉 😉

 9. Mmm vet inte vad jag skall säga…hehe. Och allt detta började med snacket om traktorrace:-) Kan se framför mej hur bonna-flickorna från Kinnared stå och heja fram traktorerna och hoppa o studsa:-D hihi

Kommentarer inaktiverade.