Fick ett ryck

Fick ett jätteryck idag och började fota en massa kläder som ska säljas på Tradera. Jag får sådana ryck ibland. Stryker, fixar i ordning, fotar men sedan rinner allt ut i sanden.
Den här gången måste jag dock ta tag i det hela vägen! Är så trött på den där Ge-Kås påsen med kläder så att jag nästan döööör.
Är bara skit, i mina ögon, men kanske guld i någon annans, typ 😉

Blev väldigt förvånad när jag gick igenom mina gamla kläder. Dels för att jag hade så otroligt dålig smak och dels för att jag var så förbaskat tunn. Eller så hade jag bara väldigt små kläder. Helt otroligt att en 18-årings kropp fick plats i de där mini mini tröjorna. Och byxorna sen då!? De får jag inte ens över knäna nu 😉
Det är fem år och 12 kilo sedan… Usch va illa del lät då! :mrgreen:

I morgon är det skola tiiiiiidigt. Ska vara i H-stad klockan 8. Blä va jobbigt. Får åka hemifrån vid kvart i 7. Jag är inte van att gå upp så tidigt! Tur att det bara är i morgon. Sedan börjar vi klockan 10 som vanligt. Mer ”min” tid 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.