Hjortstek

Va gott det blev! T.o.m. Nicklas åt utan att gnälla. Vanligtvis berömmer han min mat men… Det finns alltid ett men. ”Gott men lite för salt”, ”gott men det känns som om det fattas någonting”, ”gott men…”.
Men idag var det bara gott! Inget men!

Jag är så mätt nu att jag nästan mår illa. Det är ju inte trevligt men va fan, det är inte så ofta man äter hjortstek och då får man la passa på! 😉

   

 

Så, beröm mig nu, tack :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

7 reaktioner till “Hjortstek”

  1. Jag e riktigt stolt över dig!! Hade dock gärna velat se dig in action;) Haha, men som sagt riktigt stolt! Ringer dig om en stund, batteriet va slut i telefonen annars hade vi talats vid nu… Älskar dig, trots ditt lilla missöde i fredags…:) Puss

  2. Och nej du, Henrik Olsson. Är det någon hon ska bjuda på middag så är det jag!

Kommentarer inaktiverade.