Hjorten har anlänt!

Nu kom hjortsteken!
Jag blev lite orolig att de glömt bort den. Ringde posten och då var den påväg hit. Tog 2 min sedan var den här!
Spännande, spännande. Har laddat kylskåpet med övriga ingredienser så i morgon blir det köket för min del. Och lite lydnadstävling ev. Tror att det skulle vara sådan i morgon på klubben. Måste dit och kika lite i så fall.

Innan när jag stod i köket och lagade mat såg jag hur en bil parkerade utmed vägen utanför köksfönstret. Hmm. Anande oråd när jag såg ett vitt huvud i baksätet.
Aha! Jehovas Vittnetanten!
Hon kommer ju hit lite titt som tätt och försöker omvända mig. Men än har hon inte lyckats. Och jag tycker faktiskt att jag gjorde ganska klart förra gången att jag inte är intresserad. Funkade tydligen inte. Så idag bytte jag taktik. Gömde mig på köksgolvet. Slängde mig ner när jag såg att hon steg ur bilen och slet till mig hunden för att denna inte skulle börja skälla. Sen satt vi där i tystnad en stund tills det kändes som om de hade åkt. Smög sakt upp och kikade i glasdörrarna på köksskåpen, man ser så himla bra ut på framsidan i dem utan att själv synas. Kusten var klar. Körde lyckodans med Fia och fortsatte sen att laga mat.
Hon är enveten den där tanten. Kommer ofta och ger sig inte. Jag får alltid en massa tidningar av henne som jag slänger. Har de bonus på de där tidningarna? Dela ut 100 st så kan du vinna en cykel, som jultidningarna. Då kunde hon ju cyklat hit istället för att tvinga folk att köra runt på henne. De är inte miljömedvetna de där vittnena! Det ska jag minsann tala om för henne nästa gång. Om hon drar historien som skapelsen så ska jag dra den om jordens undergång pga miljöförstöring. Sen kanske hon inte kommer tillbaka mer! Haha!  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.