Benknäckaren

Igår började jag dagen med att åka till kiropraktorn. Vilken start på dagen då! Han klämde och kände och kunde tillslut konstatera att jag har nåt problem med en av ryggkotorna. Det är det som gör att jag har ont i nacken, axlarna och ryggen. Det i sin tur leder till att jag får huvudvärk. Han knäckte både nacken och ryggen, mycket äckligt! Det gör ju inte ont men det låter ju inte så härligt. Men jag ska dit två gånger till så får vi se sen om det blir bättre. Igår eftermiddag kändes det inte så bra. Hade ont och kände mig yr. Men han sa att det kunde bli så, jag var förberedd 😉

Kollar på Rix Morronzoo nu. De sänder ju radioprogrammet på kanal 6. Trevlig underhållning till frukosten. Fadde är på besök. Han verkar lite skum på något vis tycker jag. Man vet inte riktigt var man har honom.
Känns lite konstigt när de får upprepa vissa saker bara för att det sades då de spelade en låt på radion. Då får de liksom berätta igen för radiolyssnarna. Så skrattar alla för andra gången åt historien. Så dumt!

Idag fick jag lön och studiebidrag så nu ska här betalas räkningar. Hahaha, så deprimerande! :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.