Tjoflöjt!

Vart tar tiden vägen!? Bara rinner iväg. Snart är det juuuul! Underbart! För mig finns det bara två lägen, sommar eller jul. När sommaren är slut börjar jag längta efter julen, inte själva vintern med snö och kyla utan just julen och allt som hör där till. Att köpa julklappar, myskvällar i soffan med gröt och skinksmörgås, dåliga filmer på tv osv. På nyårsdagen brukar jag börja längta efter sommaren. Att få ta av sig alla bylsiga kläder, njuta i solen och grillkvällar.
Hade risgrynsgrötpremiär här hemma härmomkvällen. Mmmm, va gött!

I söndags var det dop för min kusin Saga. Hon skötte sig mycket bra trots en liten incident i blöjan i kyrkan 😉 Även Nicklas och brorsan skötte sig någorlunda. Fast jag blev ganska nervig när Nicklas plötsligt reser sig upp ur kyrkbänken och går mot kapprummet. Jisses, tänkte jag, han hämtar bärbara datorn! Men det var pengarna till kollekten han hämtade, låg kvar i jackfickan :mrgreen:
Sedan blev det kalas hos mormor. Bjöds på smörgåstårta. Mums! Tror att Saga, eller i alla fall Sagas föräldrar, uppskattade gosekaninen och sparbössan vi gav henne.
Jag hade en miljard gosedjur när jag var liten, älskade dem! Hade en lista på anslagstavlan i mitt rum där jag skrev upp vilket gosedjur som fått följa med hem till mormor, på semestern osv. Det var viktigt att det blev rättvist så att inget gosedjur skulle känna sig orättvist behandlat 😉 Hade en kompis när jag var liten som hade en sådan där rosapanterngose som följde med henne överallt. Tillslut hade den knappt något rosa ”hår” kvar. Mycket sliten!
Det är något med barn och deras gosedjur. Något speciellt. Hoppas att Saga kommer ha glädje av sin gosekanin.

 
Saga med föräldrar och prästen.


Brorsan blev akut kelsjuk utanför kyrkan 😉

  
Fina servetter!


Våra presenter till Saga

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Tjoflöjt!”

  1. Jag gillar vintern om den kunde vara som den var när man var liten, alltså en massa snö och kallt. Nu är de ju mest slask. Men jag måste erkänna att jag gillar sommar och värme lite bättre=) Men en skinksmörgås å risgrynsgröt är aldrig fel.

Kommentarer inaktiverade.