Jobb

I torsdags ringde jobbet och undrade om jag kunde ta hela fredagen. Det tackar man ju inte nej till. Så igår var det heldag. Hade mycket folk för tydligen var det någon stor auktion i närheten. Först auktion sedan kom de till oss 😉
Efter jobbet blev det till att fara till mormor för att hämta Fisen och sedan till pappa för att kolla något med datorn. Var tvungen att handla också för här fattades en massa i skåpen. Var trött som en gnet när jag kom hem. Sover dåligt på nätterna. Vaknar och har ont i nacken och axlarna, sen är det oooomöjligt att somna om för jag ligger och stör mig så på Fias snarkningar!
Idag var det jobb igen. Vi är två denna helgen för jag har en tjej som går bredvid. Fanns inte så mycket att göra så vi drog igång storstädning med dammtorkning av hyllorna. Mycket tråkigt och mycket nödvändigt! Var så äckligt dammigt nu. Får byta vatten i spannen efter att ha torkat tre hyllor typ. Måste ju vara fint inför julmarknaden. Är visserligen inte förrän i slutet av november så det bör la hinnas med en dammtorkning till innan dess 😉
Åkte direkt från jobbet till farmor för födelsedagskalas. Var där ganska länge. Hon har nyligen flyttat till Sms så det var första gången jag var i hennes nya lgh. Mycket fin! Kändes större och rymligare än den gamla. Min kusin kom dit med sin nya hund. En liten valpsing som var så söt så!
På väg hem från kalaset ringde Nicklas mobil. Hans föräldrars hund behövde hundvakt så vi åkte till Skph och hämtade lilla Kajsa. Fia blev mycket nöjd över att få ha en lekkamrat över natten. Slängde i oss lite hämtmat innan det fick bli en kvällspromenad med hundarna. Tänkte att det var lika bra att trötta ut dem så att det inte blir fullt ös i natt. Försökte få i dem lite mat när vi kom hem men det var inte lätt! Fia ville ha Kajsas mat och Kajsa ville ha Fias… Det är så typiskt! De fick varsitt hundkex istället 😉
Kajsa känns lite deppig så hon fick hoppa upp här i min soffa. Vilket gör Fia lite lagom avis. Det är ju hennes plats! Fia bara vandrar runt här nu och vet inte riktigt vart hon ska ta vägen medan Kajsa sussar så sött. Vilket jag också börjar bli väääldigt sugen på…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.