Tant!?

Var en sväng på Ekohallen i går. Gick där ibland garnerna och drömde om stickade halsdukar när jag plötsligt, i ett trångt utrymme, mötte en äldre dam och en liten pojk med en sådan där minikundvagn för barn. ”Ojsan”, säger den äldre damen till den lilla pojken. ”Nu höll visst farmor på att köra över tanten”.
Tanten!? Vände mig om eftersom det naturligtvis måste vara någon annan än mig hon menat. Men det var skrämmande tomt runt omkring oss. Tanten! Jag!? Nog för att jag gick bland garnerna och har lockigt hår (enligt Nicklas en bidragande orsak till tantstämpeln) men så värst mycket mer tant är jag väl ändå inte?

För att spä på tantteorin ytterligare har jag idag beställt tid hos en kiropraktor för min nackvärk. Det är väl ändå bara idrottare och gamla tanter som går till kiropraktorer? Ja, om jag ska tillhöra någon av de kategorierna så får det nog lov att vara tant då för idrottare känns väldigt långt borta som ett alternativ 😉

Kände mig dock inte så kärringaktig i natt när jag fick gå upp och plocka en mus från Fias mun. Det var riktigt manhaftigt gjort om jag får säga det själv. Plutten har fått för sig att han ska ge sina äckliga fångster till hunden av någon outgrundlig anledning. Fia tar ju glatt emot äcklena. Hon gillar ju allt som äckligt.

Nähe, nu ska tanten gå en promenad med sin tantiga sällskapshund som gällar äckliga saker.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

6 reaktioner till “Tant!?”

 1. Haha tant det var det värsta. Du är så långt ifrån tant som man möjligtvis kan bli! tant kan hon ju vara själv…

 2. hmm de har börjat med inspelningen av säsong 5 nu iaf. så antar att det är som förra året, nån gång i januari-februari kanske de drar igång igen. 🙂
  åh ja jag vill ha en kattunge, men iii… vet ju hur det kommer at bli… svårt att bara åka iväg bara så där. å morsan vill inte ha nån ny. men det svider att säga nej.. ii för de är så söta och säkert hur knäppa som helst också : =)
  kram

 3. Hallåååå Josse!

  Skulle du vilja mejla lite bilder på Njut-järnskatterna till mej som du tagit?

  trevlig helg på dej o Nicko.

 4. Tina: De är helt galna! Var och hälsade på dem igår, men det var inte så många kvar. Några har redan åkt till nya familjer och två st. väntar på att bli hämtade. Finns en hane kvar som jag tror hade passa dig. Pipen kallar jag honom för han piper så fort man lyfter honom. Supersöt!

  Pedda: Fixat!

Kommentarer inaktiverade.