Symöte

Nu har någon smartie (läs Carro) kommit på att vi ska börja med symöten igen! Pust, suck och stön ;-) 
Detta innebär att jag måste ta fram stickorna, garnet och helst också den där halvfärdiga halsduken jag började på för över ett år sedan. Jävla halsduk! Jag blir aldrig färdig med den, ful är den också!
Funderade lite igår och kom fram till att jag nog skippar fulhalsduken, den får ligga kvar där i skåpet och skämmas över sin fulhet. Jag åkte till mormor och lånade nya stickor, stora stickor, åkte sedan vidare till garnaffären i Skpsh. och köpte mig ett nytt, rött, fint garn. Den här gången är jag smart. Stoooora stickor och fluffigt garn = mindre jobb. Man får ju inte vara dum!

igår fick jag det nya glaset till min ena lyckta från Ullared. Var inte alls krångligt att sätta i det. Nu står de alla tre lykotorna utanför verandan och är fina. Hade väl varit ännu finare om jag gjort iordning dem med sten och ljus. En sak i taget vettni. Ska till skolan i Hstad idag och sedan tänkte jag åka förbi Eurostop en sväng för att inhandla lite sådant kraffs.

Nu vill hunden ut och gå och då är det la bäst att vi gör så (vilket snyggt rim jag fick till!).

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Symöte”

  1. haha vi körde också med symöte jag min syrra och två kompisar men vi sydde inget och det rann till slut ut i sanden… blev en massa prat om att jobba med barn så jag kände mig lite utanför där…

Kommentarer inaktiverade.