Bekymmer

I morgon är det dop för min kusin Saga. Jag har inte varit på så många dop så det ska bli intressant. Är inte så orolig för att Saga ska missköta sig i kyrkan. Däremot får jag lite fjärilar i magen då jag tänker på min bror och Nicklas ihop i en kyrka. Brorsan som inte kan sitta still och Nicklas som hela veckan tjatat om att han vill ha med sig sin bärbara dator in i kyrkan så han kan surfa under gudstjänsten. Aj aj aj… 😉

Bekymrad har jag också varit ikväll angående morgondagens klädval. Vad tusan har man på sig på ett dop? Jag brukar inte ha problem med vad jag ska ha på mig för dagen. Tar vad jag känner för och tycker om. Men i en kyrka? Jag gillar att klä mig i starka färger och lite kul sådär. Men inte på ett dop! Vill liksom smälta in i mängden där bland kyrkbänkarna. Men det var lättare sagt än gjort! Fick tillslut bli svart/vit kjol, vita strumpbyxor, lila knästrumpor, lila linne och svart skjorta. Men det var måååånga outfitsvisningar för Nicklas innan det besultet togs :mrgreen: Så fjolligt egentligen. Gud skiter la i vad jag har på mig 😉 Dessutom hinner jag nog ändra klädvalet till i morgon om jag känner mig själv rätt.

Idag var det meningen att jag skulle få undanröjt en massa som legat och väntat på att bli undandröjt men med det gick det la sådär. Jag åkte till Gvd i förmiddags för att byta Fias regntäcke och fixa ljus till mina lyktor på Rusta. Vid hemkomst lyckades jag pajja diskmaskinen, mycket retligt. Spenderade lite tid med att irritera mig på det. När jag kände mig färdigirriterad planterade jag om blommorna i köket. Gick skit som vanligt så de dör nog snart. Varför lär man sig aldrig, plastblommor, plastblommor, plastblommor! Efter det åkte vi ner en runda till Nicklas föräldrar för att hämta skruvar till den irriterande ofungerande diskmaskinen. Blev en snabbvisit hos mamma också innan vi åkte mot Kinan i Sms för att hämta kvällens skrovmål. Mycket gott! Åt länge och mycket till filmen Offside. Kul! Kände oss runda och feta vilket naturligtvis krävde en kvällspromenad. Fia beslöt sig för att bajja mitt på vägen! Jäkla hund. Inga påsar hade vi med oss heller. Hittade en plastbit som vi använde för att putta in skiten i buskarna, det var mycket pinsamt. Ska aldrig upprepas! När vi kom hem drog jag igång mitt klädprovade och nu sitter jag tillslut här. Har ju för tusan inte fått något vettigt gjort idag. Vart tog dagen vägen!?

Får skylla på att jag har haft ont i nacken idag, igen. Testade att sova på Nicklas kudde istället för min egen i natt. Mycket dåligt beslut tydligen. Sov utan kudde, säger Nicklas. Men det tror jag inte att jag klarar, låter inte alls bekvämt. Oj va trött jag blev nu när jag började tänka på min gosiga kudde. Fy satan va fint det ska bli att krypa ner i sängen och sussa. Har ju varit en sån extremt stressig och aktivitetsfylld dag idag menar jag 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.