Pust och snörvel

Jäkla förkylning! I måndags hade jag bara ont i halsen, pratade med Linda som förvarnade om att jag snart skulle bli täppt i näsan också, vilket jag naturligtvis vägrade acceptera. Igår fick jag konstant springa och snyta mig… Tur att det bara var 1 lektion denna veckan för att sitta nerböjd över ett anteckningsblock när näsan leker Niagarafallet är ingen höjdare 😉
Igår frågade mamma om jag har ont i kroppen också. Tydligen är det folk i trakten som har råkat ut för denna åkomma, halsont, Niagarafall och värk. Nej då, lite värk i nacken kanske men inte mer. Skulle jag inte ha sagt för i natt drog det igång, vaknade av att jag hade värk i fingrarna. I fingrarna! Kunde inte vrida på huvudet, var stel som en pinne. Vad är det här för skit!? Jag tänker inte acceptera detta. År 2008 ska väl ingen behöva vara förkyld, jäkla omodernt.
Så idag ska jag åka till apoteket och förklara för dem vad som har drabbat mig och kräva en lösning. NU! Jag hinner inte förlorar en massa viktig tid för att kroppen drabbats av någon jobbig åkomma. Hoppas för apotekets skull att de har en mycket bra lösning.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.