Resedrömmar och födelsedag

Hämtade resekataloger på resebyrån igår. Börjar längta igen… Vi sa ju att vi skulle skippa åka under ett helt år nu så att man får känna den där längtan lite. De senaste två åren har det mer känt som en självklarhet att åka, längtan har aldrig riktigt hunnit infinna sig. Men nu längtar jag! Hör du det, Nicklas? Som för övrigt fyller år idag. GRATTIS!!!
Fast iofs är jag osäker på om grattis är rätt ord då han inte jättegärna vill bli äldre. ”Jag beklagar” kanske är mer rätt uttryck? Jag uppvaktade honom i morse med två för stora skjortor. Ja, så kan det gå. Men jag ska till Gvd och byta dem senare idag.

I alla fall, åter till resorna, kikade på Thailand och fick syn på en bild på Cape Panwa stranden i Fritidsresors katalog. Mhhmmm va den var fejkad! Iofs var vi bara där 1 vecka men jag har mycket svårt att tänka mig att all den korall och skräp som då fanns bara var där just den veckan. Det var en mycket brötig strand, allt möjligt flöt iland där. Men också en mysig strand eftersom man inte låg som packade sillar utan utspridda, mindre turistigt. Dock väldigt trist med tidvattnet, eftersom där var mycket koraller så gick det inte att bada när vattnet drog undan. På hotellrummet hade vi en lista över vilka tiden på dagen man kunde bada. Jaja, jag kommer inte att åka dit igen iaf. Tror jag… 

Däremot är jag liiiite sugen på HuaHin (Thailand igen), och då även några dagar i Bangkok. Har alltid velat se Bangkok. Men nä, vi kan ju Thailand nu, borde testa något nytt. Dessutom är det långt att flyga. Men ändå! Underbara Thailand…  

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Resedrömmar och födelsedag”

  1. vad skoj att åka utomlands det vll ja med. en kompis vill bjuda mej till afrika men vet i fan. ska iaf till new york nästa sommar. blir super. synd du inte ska med till sigges ikväll hade vart skoj att träffa dej. du verkar sååå go och snäll å rar… ha det bäst kramar Lisa

  2. Lisa: New York hade varit skitkul att åka till! Jag har lite drömmar om att bila runt i USA några veckor, det hade varit nåt det!
    Jag åker inte ut så mycket längre (läs: inte alls). Är för gammal och gaggig 😉

Kommentarer inaktiverade.