Ledsam dag

Idag har tårarna sprutat hela förmiddagen.
Jag och Fia var hos veterinären i morse för undersökning av patella (knäleder) och hjärta. Hjärtat lät fint men båda bakbenen visade på patella luxation (knäskål ur led) grad 1…
Fy fan vilket bakslag! Det var inte kul att höra.
Även om Fia kan leva ett någorlunda normalt liv med grad 1 luxation så känns det ändå mycket tråkigt.
Jag kommer inte att kunna köra agility i den utsträckningen som jag räknat med då detta sliter hårt på hunden. Det känns trist, men vi får hitta på andra roliga saker istället. Vi får heller inte avla på henne men det var ju inget vi haft som mål så även om det känns synd att inte ha möjligheten så är det okej.
Det man oroar sig mest över nu är ju att Fia kommer ha ont av det här. Än så länge har hon inte visat några som helt tecken på att ha det.
Jag har bokat tid hos en benspecialist i Slöinge på fredag för att verkligen säkerställa Fias knä-status. Även för att få svar på den frågor man funderar på. Hur ser Fias framtid ut?

Usch, det har varit en ledsam dag och det tar lite tid att smälta det här. Håller nu tummarna för att Fia inte får problem i framtiden och för att hennes syskons hussar och mattar inte behöver få detta bakslag.

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Ledsam dag”

  1. Usch vad jobbigt. Aldrig roligt när de händer ens djur något, de är så hjälplösa och kan inte säga om de har ont el inte…Hoppas att de löser sig.

  2. Gud va tråkigt! : (
    Hoppas verkligen att hon kommer leva ett långt och bra liv utan att ha problem med det när hon blir äldre!

Kommentarer inaktiverade.