Tripp till Ullared

Igår var det äntligen dags för en Ullaredstur. Lönen kom och lönen försvann :mrgreen:
I flera månaders tid har jag irriterat mig på alla typiska Ge-kås grejer som har varit slut här hemma. Och det går minsann inte för sig att köpa ex. fryspåsar, folie, diskborstar, tvål, lotion etc. någon annanstans! Absolut inte 😉
Jag hade en alldeles förträffligt bra dag på Ge-Kås. Typ… Blir alltid sur och vresig redan vid parkeringen. Folk är i vägen, man får leta efter sin vagn som aldrig står kvar där man parkerat den, man hittar inte rätt varor, de har gjort om så man får springa runt i tio år innan man hittar rätt. Men ack vad mycket fint jag fann! Och va nöjd jag var på hemresan. Spenderade 6 timmar inne på Ge-Kås och 1 timme utanför, så gissa om jag var trött i benen igår kväll! Härligt trött ;-)  
Hände en liten incident vid textilavdelningen. Jag hade placerat mig så bra där, skulle ringa och beställa blommor av M. och valde ut ett lugnt ställe. Trodde jag… När jag snackar i telen kommer en kvinna rusande och springer nästan ner båda mig och bruden bredvid. Kvinnan svär och skäller och rusar runt, runt, runt på samma ställe. Hmmm, mysko, tänkte jag och avslutade samtalet snabbare än kvickt. Kvinnan får tag i en vakt och en anställd och förklarar för dem att hennes väska blivit stulen ur vagnen! Vakten försöker lugna henne och det kommer då fram att hon såg hur en mörk man tagit hennes väska ur vagnen och stuckit. Hon visste t.o.m. vart han sprang. Vakten föreslår då att de ska springa efter varpå kvinnan tar sin vagn och börjar köra den mot utgången. ”Lämna vagnen” hojtar vakten, vilket hon , efter mycket om och men gör, och sedan springer de ut. Totalt kaos! Varför sprang hon inte bara efter rånare direkt. Hon måste ha fått panik och blivit chockad. Sedan sa de iaf. en varning för väckryckare i högtalaren.
Man får passa sig på Ge-Kås, det måste ju vara väskknyckares drömställe. Min morbror och hans tjej blev av med sin vagn en gång. De hade handlat färdigt och parkerade den på Burger King medan de åt. Då var det några brudar som knyckte den. Men sån tur var hittade de sin vagn och allt var kvar. Troligtvis var tjuvarna inte så intresserade av bebissaker 😉
Jag fick dock behålla både väska och varor igår, ger er ett smakprov på vad man kan hitta på Ge-Kås den här veckan:

ullared.jpg         ullared4.jpg
Fleecejacka           Jacka 229:-
69.95:-

ullared3.jpg             ullared1.jpg
Regnställ två.del      Svarta capri 119:-
svart/grått 299:-      

ullared2.jpg                ullared5.jpg
Klänning 149:-         Prydnadskuddar 39.95:-

ullared6.jpg                     ullared7.jpg       
Zinkfat med                   Badrumsmatta 49.95:-
minikrukor 14.95:-         Hund privat ;-) 
Löpare 34.95:-

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.