Agilitykurs och pajjad hårfön

Igår började Fia sin agilitykurs. Vi trotsade regn och blåst och tur var väl det för Fia verkar älska agility. Det är nog hennes grej.
Vi får dock ta det lilla lugna eftersom hennes knän inte är undersökta än. Hoppningen tar vi det lugnt med och A:et skippar vi helt. Tror inte det är nyttigt för henne att springa nerför så brant då det borde bli en väldig tungd på hennes framdel.
Men annars kan vi lattja runt som de andra.
Jag har skrivit mer om hur det gick igår på Frallanfia.se.

Idag ska jag ut och käka med Cina, ev bara ta en fika. Trevligt. Känns lite kontigt att göra det utan att få dåligt samvete över att man missar skoljobb. Har inte riktigt förstått att jag har sommarlov verkar det som 😉
Men först ska här dammsugas…igen! Hade storstädning igår men det märks ju inte idag. Två katter, en hund och en sambo, räcker det som förklaring till detta eviga städande? :mrgreen:

Nicklas fick åka akut till Elgiganten igår för vår telefon har börjat krångla. Den ringer ibland men det går inte att svara, heller inte se vem det är. Mycket irriterande. Men den egentliga anledningen till akutbesöket var att min hårfön hade pajjat!!! Panik! Jag som har självlockigt hår är i sjukt behov av den där piggtratten för att få fram lockarna, och det är omöjligt att platta håret, om ajg vill ha rakt, om jag inte fönat det rakt först. Med andra ord: jag behövde en fön! Nicklas ringde hundrafemtielva gånger innan vi tillslut kom överrens om att han skulle ta en resehårfön. Men tror ni att den hade någon piggtratt? Nope… Så nu sitter jag i skiten lik förbannat. Känns lite sugit att behöva köpa en till fön bara för trattens skull så jag har mejalt Bosch för att se om man kan köpa till en sådan tratt direkt av dem.

Nähe, då var det städdax!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.