Plötsligt händer det…

Snackade i tele i förmiddags med Cina om hur ofta vi får blommor av våra sambos. Jag konstaterade att det var ett tag sedan Nicklas kom hem med något. Han brukar ju annars göra det lite då och då.
Men så i eftermiddags när Nicklas kom hem stack han en bukett röda rosor under snoken på mig. Det var i rättan tid för jag gick här och var sur över att katten grisat ner och Gud vet hur pissed off jag hade varit resten av kvällen om inte Nicklas lekt tankeläsare :mrgreen:

Den stora fråga nu är kanske ändå om Nicklas har buggat vår telefon, har avlyssning kopplat i huset eller om han och Cina möjligtvis har pratat idag ;-) 

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.