Kalas

Igår spenderade jag förmiddagen med att ränna runt i Gvd i jakt på waxdukar, ett hundhalsband, hundmat och en zinkspann. Det var sååå varmt och sååå mycket folk överallt. Har de inget bättre för sig än att ränna i affärer när det är så varmt? 😉

På eftermiddagen var det kalas hos mormor som fyllde *censur*-år :mrgreen.
Mormor bjöd på trerätters och mellan ätandet spelade vi kubb. Blev 3 omgångar. Andra omgången körde vi med tjejerna mot killarna. Tjejerna vann, of course! Killarna blev då lite pissed och krävde ytterligare en omgång, då med sidbyte. Men det hjälpte naturligtvis inte. Girlpower!
Fia-fis hade nog gärna varit med på kubb men hon eftersom det var så varmt och pinnarna i kubb inte ska ätas upp blev hon placerad i skuggan med morfar som förste hundvakt.

Kvällen ägnade jag åt att plantera om mina tomatplantor. Nu åker även körsbärstomatplantan ut på trädäcket. Jag tror den klara att stå ute nu. Stödde upp den med en blompinne för säkerhetsskull, här kommer ju rejäla vindpustar lite då och då. Vår stora markis över trädäcket höll på att blåsa sönder innan när det kom en sådan där vind. Jag funderar på om vi skulle ta oss in till Kinan och käka på uteserveringen idag. Får se vad mannen i huset tycker om det förslaget, det är ju Formel 1 söndag…

    
Fia fick leka med bollen medan vi andra spelade kubb

     
Det svåraste med kubb är att få i alla delarna rätt i korgen när spelandet är över. Lena, Dale och mamma försökte tappert tills Fia kom till undsättning med lösningen… typ 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.