Dagen i bilder

Fick för mig i morse att jag skulle ha en dagen-i-bilder-dag. Skitjobbigt var det att släpa med kameran. Men nu har jag dokumenterat en helt vanlig vardag. Hände inget extremt spännande, eller jo förresten. Var någon som kört rätt in i en lyktstople vid Maxis parkering vid skolan, fast det fick jag ju inte något kort på… 😉

dag17.jpg  dag18.jpg
Svårt att veta hur mycket kläder man ska ha på sig. Klarblått åt ena hållet – mörka moln åt andra. Maj väder!

dag16.jpg   dag15.jpg  dag14.jpg
Min sedvanliga frukost, äter alltid samma, fast idag fick det bli två brödskivor för knäckisen var slut. I alla fall: brödx2 med ost+gurka och prickig korv, english breakfast tea, lite yoggi eller fil och en allergitablett. Fia blev nervig att Plutten skulle käka upp hennes mat. Precis som om han skulle göra det… Knappast, finsmakarkatten fick en skål med mjölk. Sedan åkte jag samma väg som alltid till Halmstad, kan nog köra den rutten i sömnen nu.

dag10.jpg  dag12.jpg  dag31.jpg  dag11.jpg 
Min skola. Nybyggd. Hade dock föreläsning i gamla lärarbyggnaden, men det går ju bra det också. Antecknade flitigt på lektionen. Var hungrig i rasten men fanns inget nyttigt i maskinen så jag fick traska över till pressbyrån på Trade.

dag13.jpg   dag9.jpg   dag8.jpg 
På toaletterna på högskolan finns ”Nyhetstorkan” uppsatt på insidan av dörren. Synd bara att man ofta är under tidspress då man besöker toa på skolan, annars hade det varit perfekt lektyr 😉 Rödljusen på hemvägen – hata! Ännu mer hata diesel-priset! Vet inte om det syns men idag kostade det 13.79 litern! Skojar inte!

dag7.jpg  dag6.jpg    dag5.jpg
Fartkameror på vägen hem. Tack gode gud för farthållaren. På den här macken brukade jag stanna och kissa när det krisade, vilket för mig är ganska ofta. Men nuförtiden måste man handla något där för att få låna toan. Fy vad dåligt! Vägrar stödja dem längre så jag håller mig till stoppet hos mormor om det trycker på. Fia-fis blev glad när jag kom och hämtade henne hos hundvakten mormor. Hon fyller förresten år idag, GRATTIS!

dag19.jpg  dag4.jpg  dag2.jpg  dag3.jpg
När jag kom hem kom ett enormt behov av att städa över mig. Äckelpäckel överallt. Använde mina älskade rengöringsdukar för att damma av. Har fobi mot disktrasor så jag använder engångsrengöringsdukar istället, de funkar till allt! Finns i Ullared och på Smålänningen bl.a. Fia fick snällt sitta i soffan och vänta tills golvet hade torkat.

dag1.jpg dag30.jpg  dag28.jpg
Blev en alldeles för sen middag idag bestående av grillad kycklingfilè, klyftpotatis och kikärtsröra. Var sådär överhungrig så jag fick pressa i mig hälften och sedan mådde jag piss. Trodde nästan att jag fått magsjuka! Låg ner en stund och vilade tills det försvann. Sedan hägrade läsning. Ska skriva läslogg på det här kompendiet inför seminariet på torsdag. När Nicklas kom hem åkte vi en sväng till hans föräldrar för att Fia skulle få leka med deras labbe Kajsa.

dag20.jpg   dag21.jpg   dag22.jpg
Och lekte gjorde dem! Megabus.

dag27.jpg  dag26.jpg
Finaste kissekattungarna. Honan var smutsig på magen och hade en skön stajl för att putsa sig. Fia tyckte kattungarna var lite läskiga.

dag25.jpg  dag24.jpg  dag23.jpg
Tvingade med mig Nicklas för att handla på ICA. Som vanligt fylldes vagnen av sådan som jag inte hade skrivit upp… Det är så när man vill ha med honom som assistent i affären. När man packar upp på bandet börjar man nästan fundera på om man råkat sno någon annans vagn 😉 Det tråkigaste med att handla är att man måste packa upp skiten hemma sen. Fia var hungrig som en gnet efter allt busande.

dag29.jpg Nu är det dags för sängen och jag tar min nya Cosmo med mig för en lässtund innan snarkandet sätter in.
Godnatt!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.