Aj aj aj

Hittills har den här helgen mest gjort ont. I går (fredag) var jag i Hstad, lämnade in min uppsats och gick sedan i stan. Var inte där så länge, 3-4 timmar typ. Märkte på vägen hem att jag var öm i höften. När jag skulle gå ur bilen hos mormor för att hämta Fia hade jag pissont. Gick som en gammal kärring 😉 Fattade inte varför detta plötsligt kom över mig. Efter lite spånande med mormor kom vi fram till att det måsta vara skornas fel. Var första gången jag använde dem denna säsongen, förutom Thailand då. De är väl inte de bästa att gå långt i precis, platta ballerina. Var glad att Carro körde till Tina på kvällen för det hade blivit jobbigt för mig. Till Tina ja, hon hade fixat lite tjejkväll och bokat bord på en pizzeria vars bagare vunnit pris för sina pizzor, vilket man lätt kan förstå. Var den godaste inbakade pizza jag någonsin käkat! Med magarna fulla av pizza gick vi hem till Tinas lgh och lockade Carros hår, det blev mycket fint. Men sen somnade Carro där i soffan och då blev det platt igen :mrgreen: Ja, ja, jag ska la inte gnälla på´na, jag höll på att somna i fåtöljen. Inte för att sällskapet var dåligt utan snarare en blandning av trötthet och en för skön fåtölj. Carro vaknade till liv efter en stund och det var ju tur eftersom hon skulle köra mig hem.

tjejkvallhostina.jpg Fina flickor bland blomster.

I morse var jag på loppis ishallen men det var så vansinnigt mycket folk att jag inte orkade med att titta. Gick två varv, sedan gav jag upp. Såg i alla fall att där fanns en himla massa pinnstolar och teakmöbler, ett paradis för dem som letar sådant. Åkte till djuraffären, som har flyttat till större lokaler, och spanande in deras nya butik. Köpte hundgodis och hundtandkräm. Äter man godis måste man ju borsta tänderna 😉
Sedan tabbade jag mig bigtime nu i kväll. Käkade potatissallad utan att ta min laktosmedicin… Nicklas polckade nämligen fram grillen och då måste man ju bara käka potatissallad till. Men min mage pallar inte det så när vi skulle gå kvällspromande med Fia höll jag på att kräkas, får så satans ont i magen om jag inte tar tabletten innan. Tog Samarin när jag kom hem och nu har det lugnat sig lite. Men jag tror jag ska krypa ner i sängen istället, bättre att sova bort det. Så vaknar jag pigg och fri från magont i morgon! Godnatt!

grillar.jpg Husse och Fia grillar kotletter. Mums!

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

3 reaktioner till “Aj aj aj”

  1. Tycker nästan du borde lägga ut bilden jag tog på carro på sidan här så alla kan se. Det blir ju riktigt bra….! Tror jag ska sadla om och bli hårlockare. 😉 På heltid… Jag verkar ju ha ”the gift…” 😉 Har skickat pengar till dig nu. Bekräfta gärna att du fått dem. Ha det gott, nu ska jag med sova! Kraam

  2. jag ger upp om att skicka de där jävla pengarna snart! försökt med allt i tre dagar nu! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Linda S: Jag kan lägga ut den bilden här ihop med Carros telefonnummer, tror att hennes tele kommer gå varm sedan. Lansera ditt hårlockeri nu då, i dessa baltider kommer du lätt bli fullbokad 😉

    Tina: Har du ringt supporten? Jag ringer dig ikväll och försöker.

Kommentarer inaktiverade.