Den 24

Den 24 är en dålig dag. Det är något man kan vara helt säker på, den 24 kommer bli skit. Varför? Det är min betala-räkningar-dag. Blä va trist! Så ikväll när saldot står på 7:- kan man inte göra mycket annat än att kolla på H&M och drömma sig bort 😉 Det 24 är den enda dagen i månaden då det är totalt ofarligt att gå in på H&M eftersom risken för impulsköp är lika med noll. Desto värre är det i morgon…
Har hittat några fina kläder som, om jag hade varit rikare, hade blivit hemklickade :

snyggklanning.jpg    
Jag är kär i den här klänningen, har haft den hemma men
fick inse att modellen var för tight för mig… 🙁
    
  grakjol.jpg          snyggjeanskjol.jpg  
Jag gillar kjolar! Äger ingen jeanskjol, skamligt, ska ta tag i det.
  
snyggtlinne.jpg          snyggtlinnebrunt.jpg          snyggblus.jpg  
Enkla men väldigt fina.
  
graklanning.jpg           ullkappa.jpg
Har sneglat på sen här klänningen och ullkappan ett tag nu.
Får se om jag klickar hem dem…

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

4 reaktioner till “Den 24”

  1. å förressten så slår jag snart sönder datorn.. eller nåt annat. att överföra skiten va ju inte så lätt som jag trodde..

Kommentarer inaktiverade.