Lagom är bäst

Nicklas har, under våra 4 år ihop, haft lite problem med det här med att sätta in använt i diskmaskinen. Det blir liksom bara stående på bordet eller på köksbänken. Men jag har sett en klar förbättring under årens lopp och idag ligger problemet på en helt annan nivå. Jag brukar nämligen spara min tekopp och assiett som jag änvänder till kvällsfikat för att sedan återanvända dessa på morgonen. Spara disk helt enkelt. Men i morse var min kopp och assiett borta. Hann stoppa Nicklas i dörren för att fråga om han sett var tusan jag ställt dem och får då till svar att han har satt in dem i diskmaskinen! Om detta var en ren miss från hans sida, trodde kanske i morgonenströtthetsdis att det var han som glömt sätta in igår eller om det kanske är så att han nu är så pass hårt tränad att detta med diskamaskinen blivit en pedantisk form av hang-up förtäljer icke historien. Men detta kan då alltså innebära att man kan överträna sin sambo, det kan bli för mycket och slå över helt enkelt. Det tåls att tänka på! Jag höjer ett varningens finger till er sambos av kvinnligt kön, se upp så den manlige inte börjar ta en massa egna belsut om tvättandet eller matlagningen, för plötsligt kanske du, kvinna, står där och inte har något att göra! 😉

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.