Glömde ju berätta…

Jag har ju glömt att berätta om lektionen jag hade i Halmstad igår. Vi var på Hemslöjden som ligger mitt inne stan, inget ont om den, trevlig butik har de. Men en annan som inte alls är sams med nål och tråd, än värre kniv och träbit,  blev nervig av bara tanken på att ha lektion där. Men det hela ingår liksom i vår estetikkurs så det var bara att masa sig dit. Spenderade sedan förmiddagen med att göra en fågel med hjälp av gamla söndertvättade klädesplagg i ull, nål, tråd, kniv och en träpinne. Mina favoritsaker… Men mest var jag väl bara tacksam att vi inte skulle sy på symaskin för det kunde ha blivit dyrt. Jag var expert på att ta sönder symaskiner på syslöjden. ”Men vad har du gjort nu” var nästan det enda syslöjdsläraren sa till mig under de där tre åren.
Inte för att jag nu vet vad jag ska med den här fågeln till (inte heller kunskapen om hur man gör den), knippsar nog av den vassa tränäbben och ger fågeln till Fia. Den kan hon snutta på.

minfagel.jpg Mästerverket :mrgreen:

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Glömde ju berätta…”

  1. Nämen så fin!;-) Moohaaaaaa!! Oanade färdigheter som dök upp där..? Hahahahahahaha;-)

  2. Jag har alltid anat att jag har någon dold talang, sy fåglar var det tydligen 😉 Vill du lägga en beställning på ett dussin?

Kommentarer inaktiverade.