Jävla skit!

Jag har suttit med den här förbannade uppsatsen, eller förlåt RET:en, hur länge som helst nu och skrivit och skrivit, för 20 min sedan blev jag klar. Var nöjd, inte överdrivet nöjd men ansåg att skiten dög liksom. Återstod bara att rätta. Har fått en speciell mall som man ska följa. Där det finns tydliga frågor man ska jämföra texten med och sedan ett påängsystem där du ska plussa och gånga för att få fram rätt betyg. Krånglig? Bara förnamnet… Men tro ni fan inte då när jag räknat ihop mina poäng att jag är underkänd! Enligt min egen uträkning på min egen uppsats är jag underkänd! Ljug Josse för fan ljug, plussa lite här – plussa lite där…
Gahhh! Helt sjukt det här. Man får höga poäng om man kan knyta an forskarnas teorier till ens egna erfarehet från VFU:er om estetik i skolan. Men om man inte har mött något arbete om estetik då!? Nähe, då är det synd om en för då blir det mindre poäng. RET:en ska bestå av tre frågeställningar (1 sida var) och dessa frågor ska vara relevanta för kursen men ändå vara originella. Varje fråga ska vara på 1 sida, inte mer. På den sidan ska du ha lika mycket egna reflektioner som referat från böcker, man måste ha med referat från minst 5 böcker på varje sida för att få höga poäng. Hur får man plats? Dessutom, i kursen finns enbart 3 böcker som är obligatoriska + en valbar. Det blir ju 4. 4!!!!! Ska jag bara hitta på en femte bok till då för att få högre poäng?
Suck – pest och pina.
Men nu skiter jag i det här. Underkänd eller inte. Jag tror inte läraren i kursen (det är inte hon som bestämt att vi ska ha RET – hon hade aldrig valt det) kommer underkänna mig, hon vet att jag har potential 😉
Nu går jag bort och kollar på Nicklas och Fia på klubben istället. Han fick gå med henne idag eftersom jag skulle skriva. Bye bye

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.