Tvättat bil

I lördags tvättade Nicklas båda bilarna. Oj, va de blänkte fint! Inte för att jag är så värst impad av just blänkande bilar men det är ju kul att ens lilla Golf för en gångs skulle inte är så skitig att man tar omvägar runt den av rädsla för att smutsa ner sina kläder.
Som vanligt när Nicklas tvättar bilarna så blev det pissväder dagarna efter den här gången också. Det är så det är, alltid. Idag var marken vit och vägen slabbig. Våra rena fina bilar kommer inte att vara det så länge till… 🙁

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

En kommentar till “Tvättat bil”

  1. Det är ju nöjsamt att någon gång få se sin bil blänka.Vädrets makter vill ju numera ha en smutsgrå färg på fordonen. P.S. den om papegojan va bra!!

Kommentarer inaktiverade.