Födelsedagskalas

Igår kväll var vi på födelsedagskalas hos pappa. Det var just han som skulle firas. Ålder: Okänd men om han får säga det själv: 25 :mrgreen:
Fia-fis, som har varit ovanligt nere och sur de senaste dagarna (löp på gång?), var med och ställde till oreda. Nä, inte riktigt så illa. Hon, Helge och Tessie verkar vara bra polare nu. När vi är inne är det mest Helge och Fia som busar men sen när man går ut vill Tessie gärna vara med. Hon är snabb som satan och de andra har inte en chans att komma ifatt henne. Hon springer skiten ur dem helt enkelt, go Tessie!
Även av pappa fick vi nu en förlovningspresent! Vad är detta!? Jag har aldrig hört talas om förlovningspresenter innan. Men inte fasen klagar jag 😉 Vi fick två set bestående av en kopp med fat ur New Wave serien från Villeroy & Boch. De är skithäftiga! Perfekta att ha när man bjuder på fika. Man tackar och bockar.

new-wave.jpg
Foto: Villeroy & Boch

Publicerat av

josse

Är en helt vanlig student som lever ett helt vanligt liv men har behov av att blogga av mig då nära och kära inte längre orkar lyssna på mitt tjat.

2 reaktioner till “Födelsedagskalas”

  1. Den koppen är ssåå fin. Ni får ju bara dyra presenter. Måste man förlova sig för att få så fina saker som ni fått? 😉

Kommentarer inaktiverade.